Я пережив страх, шок та глибоке розчарування – Алан Бадоєв висловився про російських зірок, яким знімав кліпи

Кліпмейкер Алан Бадоєв разом зі співаком Максом Барським, якого він продюсує, виїхав за кордон, щоб провести благодійні заходи. За кордоном він поспілкувався зі ЗМІ, де розповів про ставлення до артистів РФ, з якими співпрацював до 24 лютого.

Алан Бадоєв

Алан Бадоєв. Фото – insider.ua

В інтерв’ю німецькому виданню KALTBLUT режисер відеокліпів повідомив, що топові російські артисти, для яких він знімав кліпи, не залишили йому вибору після повномасштабного вторгнення путінської армії в Україну, інформує «НБН».

Бадоєв розповів, що після 24 лютого він зрікся співпраці із селебриті країни-агресора. Кліпмейкер зізнався, що після початку війни він пережив страх, потім шок, а потім відчув глибоке розчарування, коли усвідомив, що люди, для яких він творив – безхребетні, перелякані, а деякі й брехливі.

Режисер відеокліпів підкреслив, що він не міг залишатися осторонь, коли на його рідну країну летять бомби та гинуть його друзі. Він зізнався, що завершив етап роботи із російськими зірками. За його словами, ці артисти не варті його відео та любові, яка мотивує його творити. Бадоєв зазначив, що на сьогодні він поставив масштабніші цілі.

Нагадаємо, що співачка Світлана Лобода, яка до 24 лютого жила і працювала в Москві, зізналася, чи планує вона повертатися до російської столиці. Також вона розповіла, як сприйняли від’їзд із РФ її дочки.

Exit mobile version