Кремль «підгодовує» – Зібров пояснив, навіщо Росії українська співачка Повалій

Народний артист України Павло Зібров висловився щодо співачки Таїсії Повалій, яка під час війни у рідній країні, не соромлячись, виходить на сцену Кремля.

Таїсія Повалій

Таїсія Повалій. Фото – day.ru

В інтерв’ю Аліні Доротюк Зібров заявив, що гастролерку-зрадницю треба позбавити почесного звання народної артистки України. За словами артиста, його колишня подруга – частина кремлівської пропаганди, тому її «підгодовують» у Росії, повідомляє «НБН».

Як стверджує співак, країні-агресору вигідно мати у Кремлі народну артистку України, депутата ВРУ, тому її «підгодовували» і продовжать робити це й надалі.

Зібров переконаний, що Повалій не зможе вирватися із РФ. Він вважає, що співачку обробили рупори Кремля, які брешуть про те, що все в її країні добре, особливо «звільненим» містам.

Артист додав, що його екс-подруга зробила свій вибір і запропонував їй присвоїти звання народної артистки Кремля після того, як президент Зеленський забере у неї статус народної артистки України.

Нагадаємо, що на фестивалі у Білорусі Повалій дала цинічний коментар ЗМІ. Зрадниця України зізналася у коханні Білорусі та назвала російську агресію щодо рідної країни «складними часами».

Exit mobile version