Клопотенко розповів, як харчуються бійці ЗСУ: у чому особливість українських сухпайків

Український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів, що Україна годує своїх захисників на передовій смачними та якісними сухпайками, які мають одну особливість.

Євген Клопотенко

Євген Клопотенко. Фото – theukrainians.org

В інтерв’ю телеведучому Григорію Решетнику для каналу «СТБ» Клопотенко розповів, що неодноразово переглядав раціон наших військовослужбовців, інформує «НБН».

Кулінарний експерт зазначив, що українські захисники на передовій харчуються смачними сухпайками, які він дегустував і може підтвердити їхню якість. Крім того, наші військові їдять навіть борщ, перша страва є у вигляді сухпайка, чого немає в інших країнах.

Продегустував Клопотенко також їжу російських загарбників. Шеф-кухар підтвердив, що путінські солдати харчуються несмачно.

«Тебе годують л*йном», – залишив кулінарний експерт чесний відгук про сухпайки ЗС РФ.

Як повідомлялося, російська супермодель Ірина Шейк оскандалилася фотографією салату в соцмережі з підписом, в якій використала знак путінських загарбників.

Exit mobile version