Років 20 цій фотографії – Галкін показав архівний знімок на початку стосунків із Пугачовою

Російський гуморист Максим Галкін опублікував у Мережі архівний кадр, який був зроблений на початку стосунків із легендарною співачкою Аллою Пугачовою.

Алла Пугачова та Максим Галкін

Алла Пугачова та Максим Галкін. Фото – day.ru

Чорно-білий знімок пародист опублікував у своєму Instagram-акаунті. Фотографію було зроблено, за словами Галкіна, близько 20 років тому. Тоді коміку було 26 років, а королеві російської естради – 52 роки, повідомляє «НБН».

У далекому 2002 році зіркова пара постала перед об’єктивом литовського фотографа Альгімантаса Александравічюса. Кадр вийшов досить незвичним: на першому плані стоїть юний гуморист, а через його плече виглядає Примадонна. Створюється відчуття, ніби співачка сховалася за своїм обранцем.

У ностальгійній публікації Галкін зізнався, що він залишив кохану всього на кілька днів і вже встиг скучити.

Аудиторія пародиста оцінила роботу литовського фотографа. Коментатори наголосили, що знімок добре продуманий – ніби Алла Борисівна захищена спиною коханого.

Зазначимо, що зіркову пару цькують у Росії за антивоєнні висловлювання Галкіна. На захист співачки та гумориста раптово стала скандальна балерина Анастасія Волочкова. Танцівниця заступилася за легендарну артистку та її чоловіка, які регулярно піддаються нападкам співвітчизників.

Exit mobile version