Адже він не українець – продюсер Бебешко пояснив втечу Костянтина Меладзе до Італії

Український музичний продюсер Володимир Бебешко став на захист Костянтина Меладзе, котрий не прокоментував вторгнення Росії в Україну.

Костянтин Меладзе

Костянтин Меладзе. Фото – wmj.ru

В ефірі стриму «Культурна оборона» Бебешко заступився за продюсера, з яким працював у тандемі багато років. Він підтвердив, що Меладзе разом із дружиною, співачкою Вірою Брежнєвою зараз мешкає в Італії, проте нічого поганого в цьому не бачить, інформує «НБН».

Український продюсер заявив, що його колега має «нормальну позицію». На його думку, не можна грубо говорити, що Меладзе втік до Італії, оскільки він може жити де йому заманеться, адже «він грузин, а не українець».

Бебешко заявив, що найуспішніший музичний проект Меладзе «ВІА Гра» є українським колективом, крім того, всі хіти якого записувалися в нашій країні. Зокрема, він сам записував перший альбом дівочої поп-групи «Попытка №5».

Зазначимо, що Костянтин Меладзе ніяк не висловився щодо нападу РФ на Україну, на відміну від дружини Віри Брежнєвої та брата Валерія Меладзе, які зробили засуджувальні заяви про російську агресію.

Окрім від’їзду продюсера до Італії, росЗМІ активно пишуть про його розлучення з Брежнєвою нібито через розбіжності на підґрунті війни. Деякі видання написали, що до нього повернулася колишня дружина Яна Сум. Сама екс-дружина Меладзе спростувала ці чутки та розповіла, що відбувається у шлюбі її колишнього чоловіка.

Exit mobile version