Засновник Pink Floyd закликав Зеленську піти на поступки Росії: перша леді України направила музиканта до Путіна

Британський музикант, один із засновників легендарного гурту Pink Floyd Роджер Уотерс написав відкритий лист до дружини президента України Олени Зеленської, в якому закликав її вплинути на чоловіка та піти на поступки Кремлю.

Олена Зеленська

Олена Зеленська. Фото – facebook.com/olenazelenska.official

Текст звернення 78-річного артиста викликав обурення в українців, оскільки Уотерс закликав нашу країну капітулювати. Музикант переглянув інтерв’ю Зеленської і йому не сподобалося, що перша леді висловила впевненість у тому, що криза буде коротшою, якщо Україна отримає сильну підтримку, інформує «НБН».

Засновник Pink Floyd закликав Зеленську вплинути на чоловіка, щоб він закінчив війну на Донбасі та визнав «часткову автономію» цих окупованих Росією територій.

Перша леді України не стала зволікати з відповіддю та опублікувала жорстке повідомлення у своєму Twitter-акаунті. Дружина президента нагадала Уотерсу, що Росія напала на нашу країну, де вбиває людей та знищує їхні міста, а українці захищають рідну землю та майбутнє своїх дітей.

Зеленська додала, що якщо Україна відмовиться боротися, завтра її вже не буде. Колишньому лідеру Pink Floyd вона порадила просити миру у президента іншої країни, маючи на увазі Володимира Путіна.

Раніше перша леді України розповіла, що її ображає здивування людей, що її чоловік не виїхав з країни після початку великої війни з Росією.

Exit mobile version