Нідерландський комік потролив росіян за «референдуми»: що запропонував гуморист громадянам РФ

Гуморист Арьєн Любах висміяв російські псевдореферендуми в жартівливому ролику-агітації, закликавши громадян РФ взяти участь у «всенародному голосуванні» щодо приєднання їх країни до Нідерландів.

Нідерландський комік Арьєн Любах

Нідерландський комік Арьєн Любах. Фото – youtube.com

Відповідне відео опубліковано на YouTube. У ролику, перекладеному російською мовою, комік закликав жителів країни-агресора не слухати брехню свого президента. Він заявив, що диктатор приховує від них, що РФ історично належить Нідердандам, інформує «НБН».

«Час об’єднатися», – зазначив Любах, закликавши росіян брати участь у референдумі з 23 по 27 вересня.

Гуморист додав, що король Віллем-Олександр є і правителем росіян, закликавши не турбуватися про те, що монарх погано говорить російською мовою, нібито має ту ж проблему з нідерландською.

Комік нагадав, що дочка глави Кремля багато років прожила у Ворсхотені. Він закликав росіян подумати про це, адже в цьому місті «по кайфу не живуть», а лише через любов до батьківщини. Також громадяни країни-окупанта отримають додаткову вигоду: ставши провінцією Нідерландів, вони не помиратимуть у війні проти України.

Нагадаємо, що відомий британський музикант закликав першу леді Олену Зеленську вплинути на чоловіка, щоб Україна пішла на поступки Росії. Дружина президента направила його до Путіна.

Exit mobile version