Підтвердження про «хороших росіян» – фанати Ані Лорак погрожують українському ведучому

Український ведучий Слава Дьомін розповів, що шанувальники Ані Лорак, яка мовчить про війну у рідній країні, зацікавилися ним. Фанати зрадниці України бажають йому смерті.

Ані Лорак

Ані Лорак. Фото – popcornnews.ru

У своєму Instagram-акаунті Дьомін опублікував відео, в якому повідомив, що шанувальники артистки погрожують йому. До початку повномасштабної війни ведучий товаришував із Лорак, проте після вторгнення Росії в лютому все змінилося і співачка почала його ігнорувати, повідомляє «НБН».

За словами Дьоміна, один із його фоловерів побачив фан-аккаунт зрадниці України, де обговорювалися сторіз ведучого з висловлюваннями щодо ліквідованих мобілізованих росіян та були його фото.

Шанувальники Лорак розмістили відповідні скріншоти із соцмереж Дьоміна, супроводжуючи їх закликом кинути ракету в офіс ведучого. На думку українця, ця ситуація – підтвердження про «хороших росіян».

Нагадаємо, що український репер Потап розповів про розмову його дружини співачки Насті Каменських з Ані Лорак. За його словами, зрадниця України розповіла, хто їй радить мовчати про війну і грубо попросила не дошкуляти їй закликами засудити вторгнення РФ.

Exit mobile version