Бо соромно святкувати – Павло Зібров висловився про відсутність новорічних корпоративів у артистів

Український співак Павло Зібров висловився про відсутність корпоративів у артистів у період новорічних свят і розповів, чи виходитиме на сцену в цей час.

Павло Зібров

Павло Зібров. Фото – instagram.com/pavlo_zibrov

Зимовий час завжди був плідним для українських зірок через велику кількість святкових концертів та корпоративів. В ефірі програми «Ранок Вдома» Зібров розповів, що цьогоріч для артистів у новорічний період все інакше, інформує «НБН».

«Грудень завжди був місяців корпоративів, але зараз тиша», – повідомив співак.

За словами артиста, з одного боку, немає таких заходів, бо соромно святкувати у воєнний час, з іншого боку, не відомо, чи працюватимуть ресторани. Зібров зазначив, що у разі атаки окупантів доведеться все кидати і бігти в укриття.

«Кинеш усе, стіл, обладнання, артистів і спускатимешся в бомбосховище?» – припустив співак, додавши, що українці до такого не готові.

Говорячи про свої виходи на сцену під час свят, Зібров розповів, що його графік залишається досить насиченим. Артист планує виступи в образі Святого Миколая для дітей у лікарні «Охматдит», а також відвідати бійців ЗСУ у реабілітаційних центрах. Він зазначив, що від таких зустрічей у нього з’являється сила та енергія.

Раніше фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя розповів, чому вдома варто поставити святкову ялинку.

Exit mobile version