Повалій залишили без гонорарів: співачці скасовують виступи в Росії

Уродженку України співачку Таїсію Повалій, яка підтримує криваву політику кремлівського режиму, позбавляють концертів у Російській Федерації. Артистці почали скасовувати виступи.

Таїсія Повалій

Фото – personastars.com

Повалій, який виправдовує російську збройну агресію в Україні, залишили без гонорарів. Організатори скасовують як і її сольні концерти, так і виступи в барах, інформує «НБН» з посиланням на росЗМІ.

Відомо, що у артистки «накрилися» концерти 25 березня у «кафе-ресторані» міста Улан-Уде, а також 27 березня у місті Чита. На сайті, де продають квитки на виступи Повалій, причин скасування заходів не вказують.

При цьому «тур» прихильниці російського президента закінчиться двома невеликими концертами 20 та 21 березня у Кемерові та Красноярську, залишаючи путіністці хоч якусь можливість заробити.

Нагадаємо, що на початку року Повалій дала скандальне інтерв’ю російському виданню. Співачка пояснювала пропагандистам, чому вона зайняла бік країни-агресора, говорила про «порятунок» України та «історичну місію» кремлівського диктатора Володимира Путіна. Також артистка заявила, що вона «зіткнулася з нацизмом».

Exit mobile version