Йосип Пригожин порівняв «бунт» у Росії з фільмом жахів: чому продюсер замислився над зміною прізвища

Російський продюсер-путініст Йосип Пригожин злякався за своє майбутнє через однофамільця, олігарха та власника ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина. Він зізнався, що «бунт» у РФ його серйозно налякав.

Йосип Пригожин

Фото – eg.ru

Пригожин у коментарі російським пропагандистським ЗМІ висловився про повстання тезки, «кухаря Путіна» в Росії. Добу, коли вагнерівці йшли до Москви, продюсер порівняв із фільмом жахів, інформує «НБН».

За словами путініста, він не міг повірити у те, що відбувається, і йому було страшно за майбутнє росіян та їхніх дітей. Він зізнався, що задумався над тим, щоб змінити своє прізвище, наприклад, додавши дівоче прізвище дружини Валерії й стати Перфіловим-Пригожиним.

Продюсер поскаржився, що знайомі завалили його мемами через повстання однофамільця. Також він поспішив запевнити, що його дружина ніколи не планувала стати першою леді Росії.

Зазначимо, деякі громадяни РФ вирішили, що продюсер очолив «бунт», заваливши його численними вимогами зупинити похід на Москву. Після цього Пригожин заявив про намір змінити прізвище.

Раніше скандальний актор-путініст Іван Охлобистін визнав, що в РФ не вміють нічого виробляти, виправдавши бідність співгромадян.

Exit mobile version