Горбунов має намір зняти серіал за бюджетні 33 мільйони гривень: українців обурили виправдання телеведучого

Український телеведучий Юрій Горбунов має намір зняти серіал «СМТ Інгулець» за 33 мільйони гривень із державного бюджету. Користувачів Мережі обурило, що шоумен готовий витрачати такі гроші на кінопроект під час війни.

Юрій Горбунов

Фото – sensatsiya.com

Горбунов у своєму Instagram-акаунті записав відео, в якому спробував виправдатися за намір зняти серіал. Телеведучий повідомив, що його компанія «Прототип Продакшн» брала участь у конкурсі, який оголосила держава, інформує «НБН».

За словами зірки українського телебачення, 33 мільйони гривень за 24 серії кінокартини «зовсім невеликі кошти» й Україна має створювати комедійний контент, оскільки захисники «хочуть позитиву».

Користувачам Мережі виправдання шоумена видалися непереконливими. Українці почали під відео залишати гнівні коментарі, зазначивши, що гроші в першу чергу мають йти на допомогу ЗСУ, оскільки військові постійно потребують амуніції, машин і дронів. Громадяни нагадали Горбунову, що захисникам ніколи дивитися серіали.

Раніше стало відомо, як київський ресторатор Михайло Кацурін зробив пропозицію співачці Наді Дорофєєвій. Артистка зізналася, чи попрощалася вона зі своїм дівочим прізвищем після весілля.

Exit mobile version