Попросив маму більше туди не приїжджати – Олег Скрипка згадав, як у дитинстві гостював у дідуся в російському селі

Співак Олег Скрипка, у якого мама росіянка, в дитинстві їздив у село до дідуся у Росію. При цьому музикант також відпочивав і в українському селі, тож уже в юному віці міг порівняти менталітет двох країн.

Олег Скрипка

Фото – showbiz.24tv.ua

У підкасті на YouTube-каналі STAND UP BATTLE артист розповів, що у дитинстві він їздив як до українського, так і до російського села. За словами Скрипки, обидва місця справили на нього різні враження, інформує «НБН».

Музикант згадав, що в селі в Україні діти зверталися до батьків на «ви», люди поводилися благородно, жили дорого-багато, мали свій город. У населеному пункті була асфальтована дорога, скрізь чисто. Бабуся з дідусем часто балували онука борщами та варениками.

Співак зазначив, що дідусь у Росії не мав саду, городу, підлоги в будинку були земляні. У селі люди постійно «прикладалися до пляшки», причому не готували самогон, а спиртне випивали на рівні браги.

За словами Скрипки, він залишився під враженням, коли мати відправила його погуляти з однолітками. У селі підлітки 12 років курили, пили портвейн, матюкалися, хлопці лапали дівчат. Після побаченого майбутня зірка української сцени повертатися туди не захотів.

«Попросив маму більше туди не приїжджати», – зізнався музикант.

Раніше Скрипка розповів, як кремлівський пропагандист Олександр Дугін отримав від нього ногою у щелепу за образу українців.

Exit mobile version