Виступ Тіни Кароль на Нацвідборі: співачку звинуватили у плагіаті на Леді Гагу

Зірку української сцени Тіну Кароль запросили виступити із новою піснею у фіналі Національного відбору на конкурс «Євробачення». Поп-діва, яка часто дивує глядача розкішними та сміливими образами, цього разу вирішила відмовитися від макіяжу, укладки та вечірньої сукні. Багатьом сподобався скромний образ знаменитості, проте знайшлися ті, хто звинуватив її у плагіаті.

Тіна Кароль

Фото - facebook.com/tina.karol

Кароль опублікувала кадри підготовки до виступу на Нацвідборі, показавши, як вона за лаштунками збиралася для виходу на сцену. Зірка вирішила відмовитися від звичного образу поп-діви, представши перед глядачами у повсякденному одязі, без гриму та зачіски, інформує «НБН».

За словами артистки, вона навмисне не стала одягати концертне вбрання, робити укладку та макіяж, щоб не відволікати увагу слухачів від нової пісні «Троянди». Багато коментаторів під відео оцінили рішення Кароль сконцентрувати увагу на пронизливому та потужному вокалі, проте деякі побачили у її виступі плагіат.

У 2023 році на церемонії вручення «Оскар» епатажна американська співачка Леді Гага вийшла на сцену в кедах, чорній футболці, джинсах, із зібраним у «колосок» волоссям і без яскравого макіяжу. Деякі українці вирішили, що Тіна Кароль «надихнулася» виступом західної знаменитості.

Раніше стало відомо, чому співачка не святкує свій день народження вже 14 років.

Exit mobile version