Вийшла на паркет, незважаючи на скандальну репутацію чоловіка: Завадюк пояснив участь Оксани Марченко у «Танцях з зірками»

Дружина кума Путіна, проросійського екснардепа, якого звинувачують у держзраді, Віктора Медведчука Оксана Марченко у 2018 році брала участь у 5-му сезоні проекту «Танці з зірками». Український продюсер Володимир Завадюк розповів, як скандально відома телеведуча потрапила у шоу.

Оксана Марченко

Фото – facebook.com/tanci1plus1

П’ятий сезон «Танців з зірками» зазнав нещадної критики, оскільки українці вважали неприпустимою участь Марченко у шоу. За словами Завадюка в інтерв’ю Аліні Доротюк, теледіва потрапила у проект завдяки інтересу з боку певної частини аудиторії, а не тому, що її хтось просував, інформує «НБН».

Продюсер зазначив, що ще шість років тому, незважаючи на скандальну репутацію Медведчука, його дружина справляла враження патріота України й адекватної, зрозумілої та професійної людини. Він згадав, що телеведуча спілкувалася українською і була проти, щоб судді розмовляли будь-якою іншою мовою.

Зазначимо, що після проекту Марченко заявляла, що погодилася взяти участь у шоу, аби «навести шурхіт у цьому болоті». Дружина кума Путіна стверджувала, що керівники телеканалу хотіли «цинічно, підло та підступно» її дискредитувати.

Раніше продюсер Ігор Кондратюк заявляв, що телеведуча не приховувала своєї зрадницької позиції ще на шоу «Х-фактор», виправдовуючи окупацію Донбасу та Криму.

Exit mobile version