У Jerry Heil та alyona alyona з’явився новий конкурент: букмекери оновили рейтинг конкурсантів «Євробачення»

Цьогоріч шоу «Євробачення» проходитиме у шведському місті Мальме. Україну на конкурсі представить дует Jerry Heil та alyona alyona, який у рейтингу букмекерів посідає перше місце. Однак у співачок з'явився новий конкурент.

"Євробачення-2024"

Фото – eurovision.ua

Чим більше країн оголошують своїх представників на «Євробаченні-2024», тим частіше змінюється поточний рейтинг букмекерів, в якому конкурсантки із України утримують перше місце. У пісні Teresa & Maria є 18% шансів на перемогу, інформує «НБН».

Спочатку головним конкурентом Jerry Heil і alyona alyona був представник Великобританії Оллі Александер з піснею Dizzy, проте зараз він опустився на шостий рядок і поступився другим місцем італійській конкурсантці Анджеліні Манго з треком La noia.

Раніше на третю позицію увірвалася представниця Ізраїлю Еден Голан, яка вийде на сцену «Євробачення» з піснею October rain. Однак невдовзі її на сьомий рядок посунула Хорватія, незважаючи на те, що країна визначиться зі своїм представником лише 25 лютого.

Фото – eurovisionworld.com

Раніше Jerry Heil прокоментувала скандал довкола 11 мільйонів гривень, які було витрачено на проведення Національного відбору.

Exit mobile version