Глава Мінкульту відповів на обурення українців щодо бронювання працівників цирку та ЗМІ

Виконувач обов'язків голови Мінкульту Ростислав Карандєєв відповів на обурення українців щодо бронювання від мобілізації працівників сфери культури та ЗМІ.

Ростислав Карандєєв

Фото – facebook.com/maks velychko

Карандеєв на своїй Facebook-сторінці відреагував на хейт навколо бронювання від мобілізації працівників цирку та ЗМІ. За його словами, з початку повномасштабної війни уряд встановив алгоритм бронювання працівників сфери культури та медіа, який залишається незмінним, інформує «НБН».

Чиновник заявив, що працівників театрів, музичних закладів, цирків бронювали та продовжать бронювати, оскільки без них неможлива робота цих закладів.

В.о. керівника Мінкульту наголосив, що держпідприємство «Дирекція пересувних циркових колективів України» – висококласні майстри своєї справи, а не «вуличне шапіто».

Також Карандєєв нагадав, що росіяни маніпулюють громадською думкою у нашій країні та за кордоном. В умовах поширення ворогом брехні та дезінформації медіа України – опора нацбезпеки держави та джерело правдивої інформації. З цієї причини частину працівників цієї сфери також бронюють.

Нагадаємо, командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Павлюк висловився щодо ухилення від ТЦК і пояснив необхідність мобілізації.

Exit mobile version