Коля Сєрга назвав два фактори, завдяки яким українці продовжують стримувати напад РФ

Співак і телеведучий Коля Сєрга, який з початку повномасштабної війни поповнив лави захисників, а зараз очолює «Культурний десант», назвав два фактори, завдяки яким українці продовжують боротися із сильнішим ворогом.

Коля Сєрга

Фото – instagram.com/dobrobat.in.ua

Музикант у своєму Instagram-акаунті поміркував над тим, що допомагає українцям не здаватися і продовжувати стримувати наступ росіян. Сєрга вважає, що наша країна бореться з сильнішим ворогом завдяки двом факторам, інформує «НБН».

За словами співака, метод батога та пряника допомагає жителям нашої країни триматися на плаву. Сєрга пояснив, що батогом є відсутність вибору в українців, які мають боротися за існування своєї свободи, ідентичності, країни та держави.

Пряник, як зазначив музикант, це віра нашого народу в те, що він не тільки може повернути захоплені РФ території, а й знайти в цій боротьбі нову якість себе.

Сєрга зазначив, що саме віра допомагає виштовхнутись знизу для того, щоб підвестися. Вона може бути різною, але завжди є опорою для українців, робить їх незламними, мотивує боротися, будувати та творити.

Раніше музикант розповів, що допомогло йому «забути» російську мову.

Exit mobile version