Шанси Jerry Heil та alyona alyona на перемогу зросли: як змінився рейтинг конкурсантів «Євробачення» після першого півфіналу

Напередодні другого півфіналу шанси на перемогу представниць України на Євробаченні Jerry Heil та alyona alyona зросли, про що свідчить оновлений рейтинг конкурсантів.

Jerry Heil і alyona alyona

Фото – instagram.com/thejerryheil

Jerry Heil та alyona alyona раніше вилетіли з трійки лідерів «Євробачення», проте після виступу у першому півфіналі шоу повернулися до неї. У рейтингу на сайті Eurovision World учасниці з України посіли третю позицію, їхні шанси на перемогу становлять 8%, інформує «НБН».

Фото – eurovisionworld.com

Перше місце у таблиці посідає хорватський співак Baby Lasagna з хітом Rim Tim Tagi Dim (43%), він залишається абсолютним фаворитом єврофанів та букмекерів.

Фото – eurovision.tv

На другому рядку таблиці розмістився представник Швейцарії Nemo з піснею The Code (20%), який виступить у другому півфіналі у четвер, 9 травня.

Фото – eurovision.de

Нагадаємо, фінал пісенного конкурсу відбудеться у суботу, 11 травня.

Як повідомлялося, під час виступу у першому півфіналі Jerry Heil отримала травму. Співачка розповіла, що вдарилася коліном на сцені, повідомивши про стан здоров’я.

Exit mobile version