Вєрка Сердючка назвала причину скасування виступу на АTLAS UNITED 2024 з українізованим репертуаром

Український артист Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, відмінив виступ на фестивалі на АTLAS UNITED 2024. Шоумен мав вийти на сцену з українізованим репертуаром.

Вєрка Сердючка

Фото – instagram.com/v_serduchka

У пресслужбі фестивалю АTLAS UNITED 2024 повідомили, що Вєрка Сердючка з бендом мала представити на заході ексклюзивну україномовну програму, проте виступ знаменитості не відбудеться, інформує «НБН».

Як з’ясувалося, команда зірки української та європейської сцени через ситуацію в країні та відсутність ключових музикантів не змогла провести повноцінні репетиції, щоб виступ відбувся на належному рівні. Тому захід АTLAS UNITED 2024 пройде без Вєрки Сердючки.

Зазначимо, що Данилка фактично змусили українізувати репертуар після концерту в Osocor Residence у травні, де Вєрка Сердючка виконувала свої російськомовні хіти.

Шоумен не став ігнорувати скандал і частково переклав українською мовою легендарну пісню «Гуляночка». Із новою композицією Сердючка запалювала на весіллі.

Як повідомлялося, український співак Володимир Дантес пояснив, чому скандальна блогерка Алхім у публічному просторі продовжує пропагувати російську мову, музику та серіали.

Exit mobile version