Коля Сєрга висловився щодо безуспішних спроб Лободи відбілити репутацію серед українських слухачів

Співак та телеведучий Коля Сєрга, який з початку повномасштабної війни поповнив лави захисників, а зараз очолює «Культурний десант», висловився щодо спроб Світлани Лободи повернутися на сцену в Україну.

Світлана Лобода

Фото – instagram.com/lobodaofficial

Сєрга в інтерв’ю Наталії Мосейчук пояснив, чому Лобода залишається відкинутою нашим слухачем навіть після заяв про підтримку України. На його думку, співачка могла отримати другий шанс, проте ситуація у Харкові перекреслила всі її зусилля із відбілювання репутації, інформує «НБН».

Артист нагадав, що під час концерту у харківському зоопарку Лобода зневажливо поставилася до дівчини, яка стояла із плакатом «Харків без Лободи», публічно звинувативши її у підкупі.

Глава «Культурного десанту» вважає, що співачці потрібно було публічно визнати свої помилки, пожертвувавши своїм его. Проте артистка була не готова платити таку високу ціну.

Музикант зазначив, що українці вміють прощати, однак, щоб отримати прощення, потрібно вибачатися доти, доки це не спрацює. Однак Лобода обрала жити за кордоном, продовжувати спілкуватися та співати російською мовою, все менше згадуючи про Україну.

Як повідомлялося, продюсер Ігор Кондратюк різко відповів на слова Ані Лорак про мир.

Exit mobile version