Блогер Беспалов заявив, що Тіна Кароль закрутила роман і показав можливого обранця співачки

Зірковий оглядач Богдан Беспалов заявив, що Тіна Кароль закрутила роман із підприємцем, який майже на 10 років молодший за неї і показав, як він виглядає.

Тіна Кароль

Фото – instagram.com/tina_karol

Українська поп-діва Тіна Кароль роками приховує своє особисте життя і ніяк не висловлюється про свої можливі романи. Беспалов, посилаючись на власні джерела, у Telegram-каналі заявив, що у співачки є бойфренд, який майже на 10 років молодший за неї, інформує «НБН».

За словами блогера, зірка української сцени у стосунках із 30-річним бізнесменом Юрієм Арошидзе. Можливий обранець артистки родом із Білорусі і навіть служив у ЗС РБ. Беспалов опублікував фотографії співачки із цим чоловіком.

Фото – Telegram-канал BespaLOVmedia

Зірковий оглядач розповів, що бойфренд Кароль понад 16 років живе у США, проте буває і в Україні. Арошидзе є президентом Protez Foundation, центр займається протезуванням та реабілітацією захисників.

Фото – Telegram-канал BespaLOVmedia

Нагадаємо, що Кароль багато років приписували роман із молдавським співаком Даном Баланом, артисти були тренерами у вокальному шоу «Голос країни».

У квітні виконавець поскаржився, що шанувальники їхньої «пари» тероризують його близьких та рідних. Балан заявив, що не спілкується з українкою вже два роки і закликав учасників групи DanTina зайнятися своїм життям.

Exit mobile version