Ірина Білик раптово засвітилася в компанії Дмитра Коляденка, зірок запідозрили у романі

Українська співачка Ірина Білик помирилася з хореографом Дмитром Коляденком, артисти вперше за довгий час з'явилися разом та спровокували чутки про роман.

Ірина Білик і Дмитро Коляденко

Фото – Ірина Білик / Facebook

Зірка української сцени Ірина Білик раптово на своїй сторінці в Instagram опублікувала фотографію колишнього коханого, шоумена, співака, хореографа Дмитра Коляденка, інформує «НБН».

«Риба чи м’ясо?» – підписала артистка знімок, на якому зображений хореограф із двома тарілками в руках.

Фото – instagram.com/bilyk_iryna

Шоумен прокоментував фото, запитавши у Білик, чи сподобалася їй страва.

«Іро! Тобі було смачно?» – поцікавився хореограф.

Шанувальники співачки були здивовані возз’єднанню зіркової пари і навіть запідозрили, що в артистів знову розпочався роман. Деякі фоловери Білик згадали, що Коляденко нещодавно запевняв, що не спілкується із виконавицею та залишив її у минулому.

Зазначимо, що у травні в інтерв’ю Славі Дьоміну шоумен заявив, що їхні шляхи із Білик остаточно розійшлися, зізнавшись, що довгий час не міг відпустити колишню та будувати нові стосунки.

Хореографу не сподобалася поведінка співачки з приводу їхньої співпраці – артистка поїхала в тур по країні з молодим артистом, незважаючи на домовленість із Коляденком. Після цього непорозуміння він нібито поставив крапку у їхніх стосунках.

Нагадаємо, блогер Богдан Беспалов заявив, що Тіна Кароль закрутила роман і показав можливого обранця поп-діви.

Exit mobile version