Зеленський розповів, які найважливіші санкції Захід має запровадити проти всіх росіян

Глава держави Володимир Зеленський вважає, що за агресивні дії кремлівського диктатора Володимира Путіна мають відповідати усі росіяни. Щоб у РФ відпало бажання захоплювати чужі території, Захід має закрити кордони її мешканців.

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський. Фото – rbc.ru

В інтерв’ю The Washington Post лідер українців висловив переконання, що жителям Російської Федерації потрібно змінювати свою філософію, інформує «НБН».

За словами президента, щоб посприяти відмові Росії від захоплення чужих територій, її громадянам потрібно заборонити відвідувати країни Заходу.

Зеленський переконаний, що закриття кордонів – найважливіші санкції проти РФ. Він зазначив, що росіянам необхідно жити у своєму світі, поки не зміниться їхній світогляд.

Лідер українців додав, що ті обмежувальні заходи, які вже були введені щодо держави-агресора, слабкі, порівняно із закриттям кордонів усіх країн для громадян РФ хоча б на рік і повним ембарго на купівлю російських енергоносіїв.

Водночас, українці вимагають заборонити жителям Росії в’їзд на територію нашої країни на півстоліття і видавати посвідки на проживання лише тим, хто захищав нашу державу разом із ЗСУ. Зеленський розгляне відповідну петицію.

Exit mobile version