Опозиціонер Пономарьов розповів про наступника Путіна: хто є головним претендентом на трон диктатора

Екс-депутат Держдуми РФ, опозиціонер Ілля Пономарьов висловився про претендентів на місце кремлівського диктатора. На його думку, у Путіна є три кандидати.

Володимир Путін

Володимир Путін. Фото – rbc.ru

Оцінюючи шанси екс-президента Російської Федерації Дмитра Медведєва на трон Путіна, опозиціонер пожартував, що соратник диктатора може бути лише правонаступником пляшки алкоголю, з якої він п’є, повідомляє «НБН» із посиланням на «24 канал».

Пономарьов переконаний, що заступник голови Ради безпеки РФ намагається нагадати главі Кремля про своє існування, адже раніше саме він був головним імовірним наступником президента-агресора. Однак зараз з’явився інший кандидат, через що колишній керівник Росії «дуже сумує».

На місце Путіна може претендувати голова російського уряду Михайло Мішустін, оскільки прем’єр-міністр зазвичай вважається наступником президента.

Однак опозиціонер переконаний, що кремлівський диктатор не обере главу уряду, імовірніше, що Путін може віддати свій трон заступнику керівника АП Сергію Кирієнку. Екс-президент Медведєв залишається у резерві.

Пономарьов додав, що президентське крісло не дістанеться Рамзану Кадирову, оскільки він чеченець. Також не є кандидатом і мер Москви Сергій Собянін. Опозиціонер пояснив, що глава російської столиці не має політичного впливу, крім того, скептично ставиться до війни проти України.

Також Пономарьов назвав імена людей з оточення Путіна, які є найвпливовішими менеджерами РФ.

Exit mobile version