Російський публіцист попередив про підступний план Путіна по Україні

Російський диктатор Володимир Путін зробив корективи щодо концепції війни в Україні. Він має дві цілі – підірвати Запорізьку АЕС та звинуватити в цьому Україну, а також перешкодити контрнаступу ЗСУ.

Андрій Піонтковський

Піонтковський про війну в Україні. Фото - liga.net

Як пише “НБН“, про це в інтерв’ю журналістці Наталці Влащенко на її Youtube-каналі заявив російський публіцист та політолог Андрій Піонтковський.

 «У людини, яка в день початку вторгнення в Україну 24 лютого погрожувала всьому світу, розмахуючи ядерною бомбою, змінилася концепція. Він стверджує, що виступає за мир та проти використання ядерної зброї. На сьогодні у глави Кремля дві основні цілі: вибух на ЗАЕС, у якому він звинуватить Україну, а також зрив настання українських військових», – зазначив експерт.

За словами Піонтковського, якщо росіяни таки наважаться вдарити по атомній електростанції в Енергодарі, проведення подальших бойових дій стане неможливим.

«Уявіть тільки, що буде за цим вибухом. Ті люди, які раніше говорили, що не знають, хто – росіяни чи українці – відкривав вогонь по ЗАЕС, кричатимуть і вимагатимуть зупинити війну та оголосити про перемир’я. Тому що на отруєній території вести війну буде вже неможливо», – наголосив публіцист.

Раніше Андрій Піонтковський розповів, чому Путін змінив ядерний план по Україні.

Exit mobile version