Чому світові лідери змушують Путіна чекати на них: аналітик розповів, яка ера закінчилася для диктатора

Політичний аналітик Олег Лісний стверджує, що існує кілька причин, чому лідери держав, які брали участь у саміті Шанхайської організації співробітництва, змушували кремлівського диктатора Володимира Путіна чекати на них.

Володимир Путін. Фото - pastinfo.am

Експерт нагадав слова олігарха Ігоря Коломойського, який колись сказав, що у супермаркеті можна взяти багато, але наприкінці на касі доведеться розплачуватися. Лісовий зазначив, що зараз Путін уже йде у напрямку каси та бачить її, інформує «НБН» із посиланням на «Апостроф».

За словами аналітика, у супермаркеті всі бачили вчинки Путіна, тому повертають йому те, що він колись робив. Він нагадав, що глава РФ змушував чекати королеву, Папу Римського, Ангелу Меркель та інших світових лідерів. Путін завжди спізнювався, граючи з людьми, демонструючи всім, що він господар.

Однак зараз ця ера для президента-агресора закінчилася і тепер усі політики роблять невеликі паузи, змушуючи його чекати, що дуже б’є по міжнародному авторитету диктатора.

Поки що Путіну продовжують тиснути руку при зустрічі, проте це ненадовго. Усі розуміють на фоні війни в Україні, звідки ноги ростуть у конфлікті Азербайджану з Вірменією та військових діях на кордоні Таджикистану, тож платять за його агресивну політику.

Російський політолог Андрій Піонтковський стверджує, що Путіна не лише не підтримують у світі, а й у своїй країні. За словами експерта, диктатор опинився у безнадійній ситуації.

Exit mobile version