Гіперзвук гарантовано досягне мети – Медведєв відзначився новою загрозою на адресу Заходу

Заступник голови Ради безпеки Російської Федерації Дмитро Медведєв знову почав погрожувати європейським країнам та США. Колишній президент країни-окупанта заявив, що Москва може застосувати ядерне озброєння для «захисту Донбасу».

Дмитро Медведєв

Дмитро Медведєв. Фото – ria.ru

У своєму Telegram-каналі соратник кремлівського диктатора підбив підсумки заяв глави держави, озвучені в середу, 21 вересня. Путін повідомив, що Росія прийме «республіки» Донбасу й ЗС РФ «посилено захищатимуть» приєднані території, інформує «НБН».

Також президент-агресор зазначив, що для «захисту Донбасу» РФ може використовувати не лише мобілізацію, а й будь-яку зброю своєї армії, зокрема ядерну.

Медведєв на тлі гучних загроз Путіна закликав «відставних ідіотів з генеральськими лампасами» не лякати Москву заявами про удар сил Альянсу по Кримському півострову. Політик додав, що «гіперзвук здатний досягти цілей набагато швидше» у Європі та Америці.

Колишній лідер росіян додав, що Захід та країни НАТО мають зрозуміти, що РФ обрала свій шлях і для неї немає дороги назад.

Раніше Медведєв розповів, яку роль у житті держави-окупанта відіграють фейкові референдуми на тимчасово окупованих територіях України.

Exit mobile version