Пєсков розповів подробиці про анексію територій України: Путін підпише 4 «документи»

Представник Кремля Дмитро Пєсков заявив, що у п'ятницю, 30 вересня, глава держави Володимир Путін підпише чотири «документи» про включення окупованих українських регіонів до складу Російської Федерації.

Дмитро Пєсков

Дмитро Пєсков. Фото – rbc.ru

Спікер Путіна повідомив, що присвячений «прийняттю» до РФ «нових суб’єктів» захід відбудеться у Великому Кремлівському палаці в Георгіївській залі о 15:00, інформує «НБН» із посиланням на російське пропагандистське видання «Інтерфакс».

Пєсков розповів, що очікується об’ємний виступ президента Росії та підпис чотирьох «договорів» про приєднання захоплених територій Донбасу, Херсонської та Запорізької областей. Він додав, що удари по цих регіонах у Москві сприйматимуть як акт агресії проти РФ.

За словами прес-секретаря лідера росіян, у церемонії братимуть участь «глави» «ДНР» Денис Пушилін, «ЛНР» Леонід Пасічник, Херсонської області Володимир Сальдо та Запорізької області Євген Балицький.

Представник Кремля додав, що у Путіна також має відбутися міжнародна розмова у телефонному режимі.

Раніше радник глави Офісу президента Михайло Подоляк розповів, чим закінчаться спроби країни-агресора анексувати українські території.

Exit mobile version