Путін раптово визнав проблеми з мобілізацією: у Міноборони Британії звернули увагу на заяву диктатора

Кремлівський диктатор Володимир Путін раптово швидко визнав, що мобілізація в Російській Федерації йде не так, як би він хотів. У Міністерстві оборони Великої Британії звернули увагу на заяву російського лідера.

Військове керівництво РФ та Володимир Путін

Військове керівництво РФ та Володимир Путін. Фото – realtribune.ru

У зведенні британської розвідки, опублікованій у Twitter-акаунті Міноборони Сполученого Королівства, зазначається, що 29 вересня глава Кремля звернувся до ради нацбезпеки РФ щодо так званої часткової мобілізації, інформує «НБН».

Путін заявив, що в ході призову до армії Росії виникає багато питань, тому помилки мобілізаційної кампанії потрібно оперативно виправляти та не допускати їхнього повторення.

Британська розвідка зазначає, що швидке визнання проблем призову до ЗС РФ самим президентом-агресором підкреслює дисфункцію цього процесу протягом першого тижня.

Очевидно, місцеві чиновники не обізнані щодо масштабу та юридичної підстави мобілізації, тому почали набирати громадян, які не потрапляють під визначення, заявлене 21 вересня Путіним і Міноборони.

Новобранці армії РФ продовжують збиратися в наметових таборах, а командування, ймовірно, робить все можливе, щоб організувати навчання мобілізованим і знайти офіцерів, які ними керуватимуть.

Нагадаємо, що західне інформаційне агентство, посилаючись на джерела в Кремлі, розповіло на захоплення яких українських міст Путін хоче відправити мобілізованих.

Exit mobile version