Подоляк вказав на цікавий «симптом» того, що відбувається в оточенні Путіна

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк озвучив головну загрозу для кремлівського диктатора Володимира Путіна після поразки окупантів у Лимані.

Михайло Подоляк

Михайло Подоляк. Фото – crimea.ria.ru

Радник голови ОПУ в інтерв’ю «НВ» прокоментував різку критику глави Чеченської Республіки Рамзана Кадирова на адресу генерал-полковника окупаційних військ РФ Олександра Лапіна, який програв битву за Лиман. Чеченського лідера тоді підтримав олігарх Євген Пригожин, який контролює ПВК «Вагнер», інформує «НБН».

Журналіст поцікавився у Подоляка, що він очікує від такого протистояння і, на його думку, чи можливе посилення Кадирова та Пригожина.

Представник Офісу Зеленського зазначив, що цей інцидент – дуже цікавий симптом того, що відбувається в оточенні Кремля. За словами Подоляка, наближені до Путіна не розуміють, чому вони не можуть зламати Україну та вже не здійснять це. На цій підставі вони шукають винного, зокрема, висловлювання глави Чечні та власника ПВК «Вагнер» свідчать про те, що згодом вони звинуватять у провалі «спецоперації» самого президента.

Радник голови ОПУ додав, що Кадиров і Пригожин почали атакувати системну військову вертикаль, яку зрештою зламають. Подоляк вважає, що зараз не відбувається їх посилення, а швидше за все починається конфлікт між системною політичною, військовою елітою та несистемною, представниками якої є олігарх та чеченський лідер.

Нагадаємо, що колишній співробітник СБУ розповів, яку мету має Кадиров, заради якої він готовий відправити на війну в Україну своїх синів.

Exit mobile version