Шукають тихого та слухняного: військовий експерт висловився про кандидатів на місце Путіна

Військовий експерт Валентин Бадрак стверджує, що зараз у Росії шукають заміну кремлівському диктатору Володимиру Путіну. У президентське крісло хочуть посадити тиху та слухняну людину, оскільки Україна відмовилася вести діалог із нинішнім агресивним главою РФ.

Володимир Путін

Володимир Путін. Фото – shutterstock.com

Бадрак вважає, що секретаря Ради Безпеки Російської Федерації Миколу Патрушева навряд чи розглядають на роль керівника країни, адже він відомий своїми антиукраїнськими та антизахідними поглядами, інформує «НБН» з посиланням на «Апостроф».

За словами експерта, під шаблон слухняного хлопчика міг би підійти колишній президент РФ Дмитро Медведєв, він робив би все, що йому накажуть. Проте заступник голови Ради безпеки заплямував себе скандальними заявами та погрозами застосування ядерної зброї.

Бадрак зазначає, що у питанні успішних переговорів з Україною від наступника кремлівського диктатора залежить багато, оскільки він фактично є посередником, який має змінити ситуацію.

Експерт вважає, що на цю роль тихого та слухняного правителя може підійти колишній охоронець Путіна, губернатор Тульської області Олексій Дюмін. Чиновник має відповідні якості, він вміє говорити, на відміну від командувача Нацгвардії Віктора Золотова, і думати, на відміну від Медведєва.

Бадрак додав, що одним із кандидатів на пост президента назвають сина Патрушева Дмитра, який обіймає посаду міністра сільського господарства. Військовий експерт вважає, що він схожий на сірий силует нинішнього глави РФ наприкінці 90-х.

Раніше військовий експерт Олег Жданов вказав на людей, наближених до Путіна, які можуть влаштувати переворот у Кремлі та усунути диктатора від влади.

Exit mobile version