Золотий збройовий дощ посипався – Арестович прокоментував результати «Рамштайну» після ракетних атак РФ

Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович висловився про позитивні результати зустрічі у форматі «Рамштайн», яка відбулася після масованих ракетних ударів окупантів по містах нашої країни.

Олексій Арестович

Олексій Арестович. Фото - slovoidilo.ua

Арестович звернув увагу на те, який вплив мали масовані ракетні удари РФ по українських містах на підсумки «Рамштайну». За його словами, у світі відбулися титанічні зміни після чергового терору Путіна в нашій країні, повідомляє «НБН» із посиланням на «24 канал».

Представник Офісу Зеленського повідомив, що Київ має отримати від своїх партнерів системи ППО, протидронове обладнання та машини розмінування.

Арестович зазначив, що на Україну протягом двох днів «посипався золотий збройовий дощ», про який ніхто й не мріяв. Зокрема, на Заході розпочалися розмови про створення інтегрованої системи протиповітряної оборони із комплексами різної дальності, які об’єднані в єдину систему.

Крім того, Париж висловив бажання передати нам ППО, хоча раніше навіть не йшов на такі обговорення. Також Франція продовжуватиме надавати Києву боєприпаси для артилерії, БТРи та САУ CAESAR.

Радник керівника ОПУ звернув увагу на інформацію про повну розбудову військової промисловості нашої країни протягом 10 років. Така угода НАТО та України настільки посилить ЗСУ, що будь-яка війна закінчиться поразкою супротивника. Поки українська промисловість вироблятиме сучасну зброю західного зразка, Росія перебуватиме під гнітом санкцій.

Нагадаємо, що глава Міноборони України Олексій Резніков повідомив, що Київ може отримати новий вид систем протиповітряної оборони.

Exit mobile version