Дмитро Кулеба після чергового удару РФ закликав Захід не зволікати більше хвилини: заява глави МЗС

Глава зовнішньополітичного відомства України Дмитро Кулеба звернувся до країн Заходу із важливим закликом. Керівник української дипломатії озвучив свою заяву після чергової масштабної ракетної атаки України з боку Російської Федерації.

Дмитро Кулеба

Кулеба про заяву президента МОК. Фото - liga.net

Як інформує «НБН» із посиланням на «Європейську правду», керівник Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба після чергової атаки країни-окупанта на Україну за допомогою ракет та дронів-камікадзе закликав держави Заходу жодної хвилини не зволікати з наданням нашій країні коштів ППО.

Дослівно із заяви Дмитра Куліби:

«У нашій країні субота розпочалася зі шквалу ракет Росії, які були спрямовані на об’єкти критичної громадянської інфраструктури. Нам удалося перехопити частину з них. Інші вразили свої цілі. ППО справді рятує життя. Не повинно жодної хвилини бути зволікання у столицях із ухваленням рішення про системи ППО для Української держави».

Як відомо, сьогодні, 22 жовтня, продовжується масштабна атака на енергетичні об’єкти Української держави. По всій території України, окрім тимчасово окупованого Кримського півострова, було оголошено повітряну тривогу.

Росіяни завдали ракетних ударів по важливих енергооб’єктах у Кропивницькому та Голованівському районах Кіровоградської області. Також були влучення по об’єктах в Одеській області та місту Рівному.

Міське місто Луцька, у свою чергу, Ігор Поліщук, також повідомив про обстріл міста, внаслідок чого було пошкоджено об’єкт енергетики. Після вибухів без електропостачання також залишився і Хмельницький.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що у Києві та чотирьох областях України сьогодні будуть віялові відключення електрики.

Exit mobile version