Британська розвідка припустила, чому в Росії відмовилися від традиційної прес-конференції Путіна наприкінці року

Вперше за 10 років у Російській Федерації відмовилися від проведення наприкінці року традиційної прес-конференції кремлівського диктатора Володимира Путіна. У розвідці Великобританії озвучили версію.

Володимир Путін

Володимир Путін. Фото – rbc.ru

Речник Путіна Дмитро Пєсков раніше повідомив, що проведення великої прес-конференції глави держави цього року не планується. Британська розвідка вважає, що скасування традиційної події пов’язане з побоюваннями Кремля зростання антивоєнних настроїв у РФ, інформує «НБН» із посиланням на Twitter-аккаунт Міноборони Сполученого Королівства.

У відомстві зазначили, що захід завжди був затверджений у графіку президента Російської Федерації як надзвичайно важливий. Прес-конференція мала на меті продемонтувати суспільству відкритість та чесність керівника країни.

Незважаючи на те, що Кремль завжди наперед перевіряв питання для Путіна, російське керівництво вирішило скасувати подію через страх перед зростанням антивоєнних настроїв серед населення.

Москва припускає, що будь-яка подія за участю глави держави може супроводжуватись несанкціонованими дискусіями щодо «СВО» в Україні.

Нагадаємо, що аналітики ISW підрахували, скільки Путін витрачає на війну в Україні.

Exit mobile version