Путін відвідав об’єднаний штаб «спецоперації»: британська розвідка озвучила мету візиту диктатора

У п'ятницю, 16 грудня, кремлівський диктатор Володимир Путін відвідав об'єднаний штаб «СВО». Розвідка Сполученого Королівства озвучила мету зустрічі президента Російської Федерації з генералами.

Військове керівництво РФ та Володимир Путін

Військове керівництво РФ та Володимир Путін. Фото – realtribune.ru

Путін зустрівся з низкою високопоставлених офіцерів, начальником Генерального штабу ЗС РФ Валерієм Герасимовим та главою Міністерства оборони Сергієм Шойгу, інформує «НБН» з посиланням на Twitter-аккаунт Міноборони Великобританії.

У зведенні сказано, що глава Кремля озвучив генералам свої пропозиції щодо наступних кроків «СВО». Одним із тих, хто виступив із доповіддю, був командувач окупантів Сергій Суровікін.

У британській розвідці наголошують, що на цій зрежисованій зустрічі лідер росіян хотів показати колективну відповідальність за війну в Україні. Також Кремль таким чином вирішив розвіяти чутки, що поширюються в Мережі, про звільнення Герасимова.

Нагадаємо, що у понеділок, 19 грудня, Путін зустрівся у Мінську з нелегітимним президентом Білорусі Олександром Лукашенком. В Інституті вивчення війни розкрили причину візиту кремлівського диктатора.

Exit mobile version