Хвороба Путіна: співробітники західних спецслужб вказали на ознаки проблем зі здоров’ям диктатора

Співробітники спецслужб Великої Британії та Данії розповіли про стан здоров'я кремлівського диктатора Володимира Путіна, вказавши на ознаки хвороби.

Володимир Путін

Володимир Путін. Фото – sloboda.org

Глава Російської Федерації страждає від хронічного болю, пов’язаного з можливим онкологічним захворюванням. Путін може приймати препарати, які впливають на його психіку, що позначається на рішеннях щодо війни проти України, інформує «НБН» із посиланням на CNBС.

Офіцер розвідки Данії Йоакім зазначає, що побічними ефектами медикаментів, які приймає лідер росіян, можуть бути манія величі, затуманені судження про війну та психічні порушення.

За словами британського шпигуна Кристофера Стіла, президента-агресора всюди супроводжує бригада медиків, оскільки його стан стрімко погіршується.

На серйозні зміни зі здоров’ям Путіна вказує те, що він постійно потирає тильну сторону правої руки і прикриває її лівою. Можливо, що у праву кінцівку йому вводять ліки через крапельниці, а диктатор хоче сховати сліди від проколу. Також глава держави часто стискає рукою край столу чи ручки крісла, смикає ногою та постійно кашляє.

Раніше британське видання повідомило про те, що Путін через хворобу схуд на вісім кілограмів, а також страждає від постійної нудоти та нападів кашлю.

Exit mobile version