Тищенко спробував виправдатися через скандал із поїздкою у Таїланд

Нардеп Микола Тищенко спробував виправдатись за свій візит у Таїланд. Скандал із поїздкою обернувся для політика виключенням із партії «Слуга народу».

Микола Тищенко

Микола Тищенко. Фото – rada.gov.ua

В інтерв’ю «ТА.ЗА.ШО» народний депутат повідомив, що поїздка на тропічний елітний курорт була суто дипломатичною й закон України він не порушував, інформує «НБН».

За словами Тищенка, керівництво парламенту було проінформовано про його візит у Таїланд, який відбувався за рахунок депутата. Він додав, що за кордон він виїжджав за звичайним закордонним паспортом ще 10 січня і на той момент заборона РНБО про виїзд для чиновників з країни ще не набула чинності.

«У Таїланд я поїхав за стратегією президента щодо впливу та поширення відносин, розподілу волонтерської допомоги з Таїланду, В’єтнаму та всіх азіатських країн, які розташовані поруч. Про цю поїздку знали всі», – заявив політик, додавши, що дозвіл на поїздку підписав речник ВРУ Руслан Стефанчук.

Нагадаємо, що глава фракції «Слуга народу» Давид Арахамія прокоментував виключення Тищенка з партії та його звільнення з керівної посади у політичній силі.

Exit mobile version