Зеленський прокоментував масштабну ракетну атаку на Україну 10 лютого

Глава держави Володимир Зеленський прокоментував масштабний ракетний обстріл України російськими окупантами у п'ятницю, 10 лютого. Президент переконаний, що терор країни-агресора можна і слід зупинити.

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський. Фото – president.gov.ua

Зеленський записав відеозвернення, в якому повідомив, що сьогодні вранці, 10 лютого, війська Російської Федерації випустили по нашій країні щонайменше 70 ракет, здійснивши масовану атаку.

Про це інформує «НБН» із посиланням на Instagram-аккаунт глави держави.

За словами президента, щонайменше 60 ворожих ракет було ліквідовано. Російські загарбники мали цивільні мішені, зокрема інфраструктуру. На жаль, були влучення і є жертви.

Лідер українців наголосив, що під час цих обстрілів кілька ракет ЗС РФ пройшли повітряним простором Молдови та країни НАТО Румунії.

«Ці ракети – виклик НАТО, колективній безпеці. Це терор, який можна і слід зупинити. Світ має зупинити», – заявив Зеленський.

Президент подякував усім захисникам та Повітряним силам за допомогу, а також закликав громадян не ігнорувати повідомлення про тривогу.

Нагадаємо, що дві російські ракети «Калібр» зайшли у повітряний простір Румунії, про що повідомив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

Exit mobile version