Подоляк описав майбутнє України у разі прийняття Києвом умов РФ

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк розповів, що буде з нашою країною, якщо Київ прийме умови Москви і віддасть Російській Федерації частину своїх територій.

Михайло Подоляк

Фото – ukranews.com

В ефірі телеканалу «1+1» представник Офісу Зеленського нагадав, що для завершення війни потрібно виконати три головні умови: надати необхідні Україні на даному етапі боїв інструменти та вирішити логістичне питання, остаточно розгромити окупаційну армію й вийти на кордони 1991 року, інформує «НБН».

Подоляк прокоментував розмови деяких західних журналістів та експертів, які вважають, що для закінчення війни Україна має віддати загарбникам частину своїх територій.

За словами радника глави ОПУ, територіальні поступки РФ не призведуть до миру з країною-агресором, а лише погіршать ситуацію. Якщо держава-терорист залишить собі захоплені українські регіони, у нашій країні буде ще більше антиукраїнської пропаганди й думок про те, що її треба поставити на коліна.

За такого сценарію росіяни продовжать в Україні каламутити воду, фінансуватимуть ультраправі чи ультраліві течії, розпочнуть еру політичних убивств та терактів. Подоляк наголосив, що у разі перемоги РФ у війні наслідки для нашої країни будуть катастрофічними.

Раніше радник керівника ОПУ прокоментував «мирні плани» із припиненням вогню.

Exit mobile version