Путін не шукає наступника: політтехнолог пояснив, чому диктатор вважає, що лише він може правити Росією

Наступного року у Російській Федерації відбудуться президентські вибори. Глава Кремля Володимир Путін планує балотуватися та не шукає собі заміну. Політтехнолог Борис Тізенгаузен пояснив, чому диктатор вважає, що наступник йому не потрібний.

Володимир Путін

Фото – rbc.ru

В ефірі «24 каналу» політичний експерт зазначив, що зараз кремлівський диктатор у РФ не має активної опозиції, оскільки всі незгодні з його політикою або мовчать, або виїхали з країни, інформує «НБН».

З цієї причини, як переконаний політтехнолог, президент-агресор отримає на виборах більшість голосів, адже немає опозиціонерів, які б могли розвивати свою політичну кар’єру на антивоєнній риториці.

Тізенгаузен нагадав, що Путін не готовий відмовитися від влади і якщо раніше він мав технічного керівника РФ в особі Дмитра Медведєва, то зараз диктатор не планує нікому поступатися президентським кріслом. Експерт додав, що глава Кремля не шукає наступника, оскільки вирішив, що він «надлюдина» і має місію «вічного правителя Росії».

При цьому не виключено, що, можливо, Путін через вибори висуне когось із наближених до нього, наприклад, до повномасштабного вторгнення він намагався проштовхнути в політику одну зі своїх дочок. На роль кандидата глава РФ може вибрати і вихідця з КДБ, оскільки йому потрібна керована і прогнозована людина.

Нагадаємо, екс-співробітник розвідки Великобританії розповів, яка «темна конячка» може замінити Путіна на посаді президента.

Exit mobile version