Соратники Путіна хотіли саботувати його план захоплення України, поки диктатор проходить лікування: ЗМІ розкрили імена

Журналісти серед «злитих» секретних документів Міноборони США в Мережу виявили дані про те, що наближені до російського диктатора Володимира Путіна мали намір саботувати його план захоплення України, поки він лікується від раку.

Володимир Путін

Фото – rtvi.com

Британське видання Daily Mail опублікувало знімок доповіді Пентагону про намір військово-політичного керівництва держави-терориста зірвати так звану «СВО» Кремля, поки диктатор проходить курс хіміотерапії, інформує «НБН».

У документі сказано, що начальник Генерального штабу Росії Валерій Герасимов та секретар Ради нацбезпеки РФ Микола Патрушев хотіли саботувати план російського лідера щодо захоплення сусідньої країни, поки той проходить лікування від раку.

Американській розвідці це стало відомо 22 лютого від джерела в РФ, яке має доступ до кремлівських чиновників. У доповіді сказано, що Патрушев нібито обіцяв зірвати так звану «спецоперацію» в Україні 5 березня, коли президент-агресор мав розпочати хіміотерапію й не зміг вплинути на перебіг війни.

Журналісти зазначають, що серед секретних даних Міноборони США, які витекли у мережу, немає доказів правдивості цієї інформації.

Раніше в ГУР МОУ розповіли, хто в Кремлі був в курсі рішення Путіна про повномасштабний напад на нашу країну.

Exit mobile version