Чому Путін звернувся за допомогою до шаманів: екс-агент КДБ розповів про консультації диктатора з «вищими силами»

Колишній агент КДБ СРСР, Служби зовнішньої розвідки РФ, політолог Сергій Жирнов розповів, чому кремлівський диктатор Володимир Путін ще у 2012 році звернувся за допомогою до шаманів.

Володимир Путін

Фото – rbc.ru

В ефірі «24 каналу» колишній співробітник КДБ заявив, що російський лідер втратив почуття реальності у 2008 році, коли після двох президентських термінів не міг піти з Кремля, інформує «НБН».

За словами Жирнова, тоді Путін вирішив посадити у президентське крісло Дмитра Медведєва, проте продовжив керувати країною. Диктатору було неприємно грати у підлеглого, крім того, у нинішнього заступника глави Ради безпеки РФ у 2011 році рейтинг був набагато вищим. Глава Росії тоді міг наказати ФСБ взяти під варту Путіна.

У 2011 році також була змова проти диктатора, метою якої було залишити при владі Медведєва, проте наступного року Путін повернувся на пост президента і звернувся за допомогою до шаманів.

Справи у лідера росіян йшли погано: він посварився з Бараком Обамою, який на той час був главою США, не поїхав на саміт країн «Великої сімки». Через кілька років він захопив Кримський півострів та частину Сходу України. Після обвалився рубль, впали ціни на нафту, все почало руйнуватися.

Екс-агент КДБ зазначив, що Путін зрозумів, що він потребує якоїсь могутньої сили, тому став консультуватися з важливих питань із шаманами. Однак після 24 лютого минулого року становище глави РФ погіршилося, у нього з’явилося відчуття, що «вищі сили» залишили його.

Нагадаємо, ЗМІ повідомили про нервовий зрив Путіна після того, як йому призначили нове лікування.

Exit mobile version