Участь Зеленського у саміті G7 викликала істерику в МЗС РФ: поскаржилися на «деградацію» країн «Великої сімки»

У Міністерстві закордонних справ обурені самітом держав «Великої сімки» за участю глави України Володимира Зеленського. У відомстві заявили про «деградацію» та «брудну репутацію країн G7.

Володимир Зеленський прибув на саміт G7

Фото – president.gov.ua

У зовнішньополітичному відомстві держави-терориста влаштували істерику через участь Зеленського у саміті «Групи семи» у Хіросімі. У МЗС РФ образили країни-члени «Великої сімки», заявивши, що вони «зациклилися» на конфронтації з Росією.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на прес-службу дипломатичного відомства країни-агресора.

У РФ поскаржилися, що результатом саміту став «одіозний набір антиросійських заяв», нібито спрямований на поділ у міжнародних відносинах. У МЗС звинуватили держави G7 у плануванні санкційного удару та інших заходів «гібридної війни» проти країни-агресора.

У зовнішньополітичному відомстві зазначили, що лідери «Великої сімки» для цієї мети «доставили» на зустріч «ватажка київського режиму», перетворивши зустріч на найвищому рівні на «пропагандистське шоу».

У прес-службі додали, що держави «Групи семи» нібито мають «брудну репутацію» у захисті демократичних цінностей й їхня історія пов’язана з утиском прав інших.

Нагадаємо, президент Бразилії поскаржився на те, що Зеленський не прийшов на зустріч із ним у рамках саміту G7.

Exit mobile version