Отримує бонуси від російських криз – у Буданова прокоментували заяву Лукашенка щодо «вагнерівців» у Білорусі

Спікер Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов розповів, що білоруський диктатор Олександр Лукашенко намагається отримати максимальну користь від ситуації із «бунтом» ПВК «Вагнер» у РФ.

Олександр Лукашенко

Фото – rbc.ru

В ефірі «24 каналу» представник української військової розвідки розповів, що нелегітимний президент Білорусі щиро радіє ситуації із військовим «переворотом» у Російській Федерації, інформує «НБН».

За словами спікера ГУР, Лукашенко неодноразово отримував «бонуси» від криз у країні-агресорі. Юсов нагадав про білоруські шпроти, білоруські креветки, зазначивши, що цього разу диктатор отримав нову порцію «креветок» у вигляді найманців Пригожина.

Говорячи про слова самопроголошеного президента щодо використання досвіду бойовиків «Вагнера» військовими РБ для «підготовки до сучасної війни», представник розвідки нагадав, що Білорусь під час повномасштабного вторгнення армії Путіна в Україну стала тренувальною базою для росіян. Тому плани Лукашенка перейняти досвід найманців Пригожина – гра на публіку.

Як повідомлялося, аналітики Інституту вивчення війни розповіли, як Лукашенко має намір використати «вагнерівців» у Білорусі.

Exit mobile version