Зеленський назвав два головні фактори для повернення українців із-за кордону

Глава держави Володимир Зеленський назвав умови для повернення українців із-за кордону, куди вони виїхали, рятуючись від збройної агресії Російської Федерації.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

Президент взяв участь в урочистостях з нагоди 125-річчя від дня заснування Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського. Під час виступу гарант згадав громадян, яким довелося виїхати за кордон після початку повномасштабної війни, інформує «НБН».

За словами Зеленського, наші захисники хочуть, щоб у громадський простір поверталося життя. Глава держави зазначив, що незрозуміло заради чого і кого борються військові, якщо «людей тут немає».

Український лідер назвав два фактори повернення наших громадян із-за кордону. Перший – перемога нашої країни у війні з Росією, другий – бажання біженців бути вдома.

Президент зазначив, що перемога неможлива без українського народу, оскільки зарплату військовослужбовцям «платять усі». Крім того, українці, які живуть за кордоном з різних причин, теж мають захотіти повернутися на батьківщину та зробити для неї щось.

Раніше Зеленський висловився щодо можливості завершення війни з РФ вже цього року.

Exit mobile version