Подоляк відповів, чи обговорюється в ОПУ проведення президентських виборів

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк розповів, чи обговорюють на Банковій можливість проведення президентських виборів під час воєнного стану.

Михайло Подоляк

Фото – rbc.ua

В ефірі «24 каналу» представник Офісу Зеленського вкотре висловився щодо можливості проведення виборів у країні під час повномасштабної війни з РФ, інформує «НБН».

За словами чиновник, в ОПУ немає дискусій щодо проведення президентських виборів. При цьому така можливість обговорюється на рівні парламенту та політичних партій, що Подоляк вважає нормальним.

Представник Банкової зазначив, що серед громадян немає консенсусу у цьому питанні, оскільки українці не бачать можливості організації об’єктивного виборчого процесу.

При цьому радник глави ОПУ вважає, що питання проведення виборів потребує громадського обговорення за допомогою технологічних інструментів, наприклад, масштабних соцопитувань.

Раніше секретар РНБО Олексій Данілов висловився щодо неможливості проведення виборів в Україні під час війни. Чиновник переконаний, що як тільки агітатори зайдуть у окопи, наша країна зазнає поразки.

Exit mobile version