У Буданова розкрили справжні цілі антисемітських акцій у Росії

Речник Головного управління розвідки МО України Андрій Юсов прокоментував штурм аеропорту в Махачкалі 29 жовтня. Він назвав справжні цілі антисемітських акцій у країні-агресорі.

Погром в аеропорту Махачкали в РФ

Фото – tass.ru

Прес-офіцер української військової розвідки в інтерв’ю виданню «РБК-Україна» прокоментував низку антисемітських та ксенофобських акцій, які прокотилися Північним Кавказом, інформує «НБН».

Юсов звернув увагу на те, що кремлівський диктатор Володимир Путін часто згадує про єврейське походження українського лідера Володимира Зеленського, подібні нотки звучать у висловлюваннях керівника МЗС РФ Сергія Лаврова та інших офіційних осіб Москви.

Речник ГУР МОУ зазначає, що наївно вважати, що в країні, де людей саджають за одиночні пікети з порожніми аркушами паперу чи коментарі в Мережі, дорослі чоловіки можуть влаштувати погроми, а силовики просто спостерігатимуть за цим.

Юсов стверджує, що антисемітські акції в РФ – організовані процеси, при цьому абсурдно стверджувати, що в цьому є «український слід». Такі погроми, ймовірно, – внутрішні процеси, оскільки відомо про деякі протистояння всередині силових структур держави-терориста.

Представник військової розвідки не відкидає, що антисемітські акції можуть бути провокаціями для придушення потенційних протестів та посилення репресій на Північному Кавказі серед народів, які готові боротися за свою незалежність від РФ.

Нагадаємо, глава Чечні Рамзан Кадиров запропонував стріляти в лоб призвідникам заворушень. В ISW пояснили, що стоїть за його реакцією на погром у дагестанському аеропорту.

Exit mobile version