Зеленський відповів, чи можуть танки Abrams переламати ситуацію на фронті

Глава держави Володимир Зеленський під час спілкування із представниками ЗМІ африканських країн відповів на запитання, чи можуть танки Abrams, які Сполучені Штати Америки передали Україні, відіграти найвизначнішу роль на полі бою.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

Під час спілкування із африканськими журналістами український лідер пояснив, що Сполучені Штати Америки передали Києву недостатню кількість танків Abrams. Тому ця бойова техніка поки що не відіграє важливої ролі на полі бою, інформує «НБН».

Зеленський зазначив, що американський Abrams – це якісний танк, проте у Збройних сил України таких бойових машин не дуже багато. Гарант висловив сподівання на те, що Київ розвиватиме відносини з Вашингтоном і поставок такої техніки з Америки буде більше.

Президент наголосив, що в армії України танків Abrams невелика кількість, тому йому важко сказати, що ці американські бойові машини відіграють найважливішу роль на фронті та зможуть переламати ситуацію.

Також під час спілкування з представниками ЗМІ африканських держав лідер українців висловився щодо «заморожування» бойових дій із російськими загарбниками. Зеленський пояснив, які загрози має такий сценарій війни для нашої країни.

Exit mobile version