Глава Пентагону прибув до Києва і розкрив мету візиту в Україну

Голова Міністерства оборони Сполучених Штатів Америки Ллойд Остін прибув із візитом у Київ. Американський чиновник розкрив мету свого приїзду до української столиці – передати важливе послання Вашингтона.

Ллойд Остін в Україні

Фото - twitter.com/SecDef

На своїй сторінці у соцмережі Х глава Пентагону у понеділок, 20 листопада, повідомив, що він приїхав до української столиці. Міністр оборони США показав фотографію зустрічі з послом Америки в Україні Бріджит Брінк, інформує «НБН».

Керівник оборонного відомства США розповів, що у Києві він має намір зустрітися з представниками керівництва держави. За словами Остіна, мета його візиту – передати важливе повідомлення про те, що Вашингтон не припинитье підтримувати країну у боротьбі проти агресії Російської Федерації.

Зазначимо, що Сенат США має намір розглянути законопроекти щодо виділення фінансової допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню. Американський лідер Джо Байден наголошував на необхідності запобігання широкомасштабним бойовим діям у Європі, які можуть втягнути його країну.

Як повідомлялося, напередодні візиту в Україну американський міністр оборони пояснив, чому влада Сполучених Штатів Америки продовжує підтримувати зв’язок з державою-терористом. Глава Пентагону пояснив позицію Вашингтона щодо цього питання.

Exit mobile version